donderdag 7 maart 2013

Waarom ik niet zo veel meer blog

"Kies een onderwerp uit de geschiedenis en maak er een film over." Dat was onze opdracht bij geschiedenis.  Ik zaten in een groepje met o.a. Charlotte en we besloten al snel dat ons onderwerp heksenvervolging zou zijn. Maar dan? Een verhaal verzinnen/script maken/rollen verdelen/kleding bedenken/locatie kiezen/draaidagen zoeken/teksten leren/filmen/nog een keer filmen/alles laten mislukken/monteren en dan zouden we het vandaag eindelijk aan de klas mogen laten zien, kwamen we niet aan de beurt ): Maar goed, we hebben een leuke film en het was een gezellig project. Maar aangezien we de film in 3 dagen hebben opgenomen en de beelden van 2 van die dagen totaal mislukt waren, was het nog best wel even stressen.

Goedemiddag iedereen die dit leest, het is terwijl ik dit schrijf kwart over 2 en terwijl ik dit online zal zetten zal het vast veel later zijn (ik doe altijd andere dingen tussen het schrijven en uploaden van berichten). Maar dat maakt niet uit, het is kwart over 2 en normaal hoor ik nog lang op school te zitten maar deze week niet. Het is mijn eerste week na de vakantie en ik zit nog niet helemaal in het schoolritme. Opstaan gaat wel goed, maar dat is ook niet erg bijzonder want ik hoef elke dag pas om half 9 mijn bed uit te rollen (lang leve 3 gymnasium!). Huiswerk heb ik ook nog niet echt en van de 4 toetsen deze week gingen er maar 2 door. Helemaal top zou je denken. Het kan nog beter, onze docenten hebben een soort cursus ofzo waardoor ik elke dag rond half 2/half 3 uit ben (:


Dan komt de lente er bijna aan! Althans, dat gevoel heb ik. Vandaag was het weer een koude dag, maar hopelijk morgen weer beter! Lente is voor mij het beginnende zonnetje, vrolijkheid, en mijn verjaardag! In de lente en zomer heb ik ook véél meer inspiratie en creativiteit dus dan zal mijn blog wel weer opbloeien. Maar eerst maar even wachten totdat we de winterjas echt in de kast kunnen laten hangen, tot die tijd moeten we het maar doen met plaatjes van de lente (klik hier).

Nu heb ik nog steeds niet vertelt waarom ik niet meer zoveel blog. Ik zal het maar kort houden... Ik ben inspiratieloos. Geen idee waar ik over kan bloggen of dat soort dingen.... Daarom schrijf ik nu ook eindeloos lang over eigenlijk niets...

Aan de personen die nog steeds aan het lezen zijn, wil ik nog een klein leuk dingetje vertellen, oh nee, 2 dingen. Maar als eerst heb ik maandag en dinsdag weer Grote Avond (klik hier voor vorig jaar). Dit jaar zit ik weer in het orkest, op zich wel leuk, maar stiekem had ik liever óp het podium gestaan in plaats van in de orkestbak (want ja we zitten in een orkest bak onder het podium (:  ). Morgen heb ik vanaf 3 uur een repetitie en om 8 uur zijn de try-outs voor publiek. Spannend! Zondag gaan we repeteren in het Spant! waar we de voorstelling hebben. Misschien ken je het want de voorrondes van de Voice of Holland waren daar en al die programma's zoals X-factor en Popstars worden er opgenomen. Heel vet!
Maandag en dinsdag is het dan zover, de voorstellingen. Daarna is het (net als vorig jaar) opeens weer voorbij. Dus nog even genieten van de laatste 4 dagen! (:

Vorig jaar met iemand uit het orkest.
Dat was dan bijna alles. Als laatst wil ik even zeggen dat ik mijn lay-out aan het veranderen ben maar ik de grote ruimtes tussen de 'gadgets' in mijn rechtbalk niet weg krijg. Iemand die dit probleem kan oplossen?

Super als je dit nog leest, ik moest gewoon even wat dingen kwijt. Vanaf nu kan je weer 'normale' posts verwachten, naja, ze zijn nooit normaal. Hopelijk heb ik snel weer iets meer inspiratie en kan ik deze blog vullen met mooie foto's (bijv. die uit Maastricht!)/inspiratie/verhalen/recepten etc.

Liefs,

Emma

1 opmerking:

  1. Okee nu heb ik geen inspiratie om iets in de comments te zetten, ik heb je post wel helemaal gelezen en ik vond het leuk om te lezen haha. Ehm succes met inspiratie vinden dan maar? Haha, fijn weekend! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...