woensdag 12 december 2012

Ik ben verslaafd...

 .... aan Gossip Girl.

File:Gossip Girl title card.jpg
Sinds ene tijdje kijk ik Gossip Girl, na het lezen van bijna alle boeken, vond ik het wel een tijd om de serie te gaan kijken. Ik zocht sowieso al lang naar een site om series te kijken, maar nu heb ik wel een hele fijne gevonden, genaamd www.sidereel.com.
Met het verhaal zal ik jullie niet lastig vallen, maar het is werkelijk een genot om naar te kijken! (: Met Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chance Crawford, Taylor Momsen, Ed Westwick en meer in de hoofdrol is het echt een enorm (knappe) cast. Nu ben ik Gossip Girl helemaal aan het prijzen (maar dat is het ook waard hoor), maar ik wilde jullie eigenlijk even vertellen over sidereel. Het is een super fijne website waar je volgens mij alle Amerikaanse series kunt kijken. Het is handig als je een account aan maakt want dan kan je een programma volgen. Als je op 'tracken' klikt houdt hij precies bij bij welk seizoen en welke aflevering je bent. Verder is het gewoon heel simpel. Je gaat naar de aflevering van de serie die je wilt zien, klikt op het blauwe knopje search links en dan klik je op een link zonder dollarteken. Dan krijg je de link naar een site met de aflevering en jij kunt beginnen met kijken! Super fijn voor in de kerstvakantie!
Veel succes/plezier,
x Emma
Binnekort weer normale posts, nog anderhalve week blokken en dan heb ik eindelijk vakantie! Dat betekend véél bloggen! Hebben jullie nog speciale wensen? Sinterklaascadeau's, foto's uit Zeeland, DIY's, of zoiets? Zet het in de reactie's of vul de poll rechtsboven in! (:

5 opmerkingen:

 1. Ik kijk het ook! Heel leuk is het :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog, ik volg je nu.
  xxx

  http://mindyourdream.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah het lijkt mij ook heel leuk! Maar ik moet eerst nog heeeel veel andere series afkijken haha. Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Thanks voor de tip,
  ik ga zeker even rondsnuffelen op die site. ;)

  xx

  http://forestofmagic.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. cucirca.com en 1channel.ch zijn ook heel chill om op te kijken! Ik moet eerst nog ff Pretty Little Liars afkijken, en dan ga ik er ook echt aan beginnen! x

  http://thefirstflooor.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...