dinsdag 18 december 2012

De wereld vergaat (niet)!!


Vandaag een artikel van 'gastblogger' Noor, super bedankt! (: 

Hallo allemaal!!
Ik ben Noor, en ik ben een vriendin van emsie.

Jullie zullen allemaal wel door hebben dat de wereld op het moment een beetje in rep en roer is over vrijdag (21 december....), sommigen beweren dat de wereld ten onder gaat en anderen vinden dat pure onzin.


Ik heb de afgelopen weken alleen maar grapjes gemaakt hierover maar nu begin ik toch wel een beetje zenuwachtig te worden.
Daarom heb ik wat redenen opgezocht waarom de wereld NIET vergaat:

1) NASA heeft een video gemaakt waaruit blijkt dat de polen niet gaan wisselen, er geen dodelijke zonnestorm komt en er geen meteorieten ofastero├»den gaan neerstorten. Er zijn mensen die dit niet geloven en zelf naar de hemel blijven turen (amateurs), maar voor diegene; er is meer!

2) Simpel: er is geen bewijs in de mayavoorspellingen!


 3) Dit is een leuke haha, de mayaleiders hebben de ramp zelf bedacht omdat ze vonden dat de onderdanen niet gehoorzaam genoeg waren en omdat de maya's de zonsverduisteringen konden voorspellen zeiden ze, dat als de onderdanen niet zouden gehoorzamen, ze geen toestemming zouden geven aan de zon, die opgegeten was door een slang, om terug te komen.

4) De christenen beweren dat er een wederkomst van Christuszal komen en in de bijbel staat dat mensen het einde van de wereld niet kunnen voorspellen, ook de engelen en zelfs de Zoon van God zou dit niet kunnen. Alleen God zelf.

5) Ook zijn er mensen die van de onrustigheid gebruik makenen tegen de mensen zeggen dat ze overlevingspakketten enzo moeten kopen of hun geld moeten doneren zodat het laatste wat ze doen iets goeds zou zijn. Stomme oplichters.

Er zijn ook mensen die er vurig in geloven en hebben dus al (extreme) maatregelen genomen.
Zo hoorde ik van mensen dat er ergens in Zuid-Amerika bunkers zijn die compleet veilig zijn en dat er al 5 jaar (!) mensen in zitten om een plekje te hebben! Dat vind ik een beetje overdreven en er zijn nog meer van dat soort plekjes net zo als in Noord-Amerika waar ze ook bunkers hebben gezet die tegen heel veel bestand zijn...

Dit vind ik persoonlijk een beetje onzin maar er zijn ook mensen die er heilig in geloven en dat moet kunnen toch?

Nou heel veel succes vrijdag met niet doodgaan allemaal!

xx Noor

26/12/12: De wereld is niet vergaan ;) hahaa, omdat jullie zeiden dat er zoveel spatiefouten in zaten heb ik de meeste er even snel uitgehaald. x Emma

2 opmerkingen:

 1. Ik maak me geen zorgen dat de wereld zou vergaan.
  Leuk idee om hierover te posten! (let op je spaties ) (:
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Noortje<3 superleuk artikel, idd een paar spaties vergeten, maar ach. Ik ben een beetje gerust gesteld nu. Als de wereld bandaag echt ten onder gaat gaan wij samen:P
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...