maandag 1 oktober 2012

Nieuwe maand, nieuwe kansen!Ha iedereen!

Een nieuwe maand, en dus met nieuwe blogkansen! Ik ga proberen zo veel mogelijk te bloggen, in ieder geval meer dan afgelopen maanden. Sorry daarvoor, ik dacht dat de derde een redelijk relaxt jaar zou worden, nou niet dus. Wat een huiswerk en toetsen... En dan naast hockey, zangles en hockeytraining geven ook nog eens tijd hebben om te bloggen (:

Ik ga de dingen op mijn blog wat anders aanpakken; ga meer tijd besteden aan mijn foto's, op elke reactie die ik krijg iets terug te sturen want meestal schiet dat er bij in en meer aan jullie vragen. Wat jullie mooi vinden op mijn blog en wat jullie graag zouden zien (of terugzien). Je kunt het altijd in een reactie vertellen of een mailtje sturen! (liveitlikethis@hotmail.com)

Hopelijk gaan al deze beloftes me deze keer echt lukken en zitten jullie niet met alleen maar Blog ABC's opgescheept. En, uhumm, die Parijs post komt er ook zo snel mogelijk aan :$. Misschien heb ik als mijn blog 1 jaar bestaat al wel 35 volgers, zou wel heel leuk zijn. Nog één maand en zeven dagen. 

Voor nu genoeg informatie, geniet van deze 1 oktober. Lekker weer naar school, hoeraa!

x Emma

Afbeeldingen: 1. Hello, October.

1 opmerking:

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...