woensdag 3 oktober 2012

My Style #2

Lieve volgers,

Ik ben al een tijdje op zoek naar een aantal kledingstukken. Al die dingen heb ik nu in een collage gezet en dat is deze geworden:


Alle foto's komen van fashiolista, volg mij door hier te klikken.

Dan de kledingstukken, als eerste het shirtje van de Beatles, die wil ik echt heel graag maar helaas is die uit de H&M collectie (net zoals de aztec bikini). Geen punt, dan maak ik hem toch zelf?! Ik heb een shirt gekocht en heb op fotopapier met het laatste beetje inkt uit onze oude printer een afdruk gemaakt. Om hem te testen heb ik hem eerst op een oud shirt van mijn moeder gestreken en gelukkig maar. De inkt was echt bijna op waardoor er nu een rode gloed overheen zit, heel lelijk. Op onze nieuwe printer kan je niet op dat papier printen ofzo, heel gedoe, dus nu zit ik met een shirt dat nog niet af is. Vandaar dat dit shirt op mijn lijstje staat! (:

Dan heb ik een bordeaux rode en pastel groene broek. (het plaatje is, zie ik nu, niet echt pastel groen...) Ik vind dat gewoon mooie kleuren en staan bij veel dingen goed. Ook heb ik een aztec shirtje op mijn lijst staan. Serieus, ik houd van het aztecmotief en vind het op een shirtje echt super leuk! Naast het aztec shirtje staat een donkergroene parka op mijn wensenlijstje. Niet heel handig voor in de winter, maar leuk zijn ze wel! Verder staat er nog een paar vans op. Ja, vans, nadat ik mijn eigen vans vorig weekend kapot heb gemaakt door er mee te voetballen (ik wil niet heel veel zeggen, maar een schoen moet er toch tegen kunnen als je 3 keer, serieus maar 3 keer, op het doel trapt?! Er zit nu een gat in mijn linkerschoen en in mijn rechterschoen is die ook al bijna doorgesleten.), weet ik niet of wel nieuwe wil (en mag). Blijf het wel leuke schoenen vinden en als ik nieuwe zou nemen zouden het denk ik rode, pastel groene (hihi), licht grijze of blauwe worden.

Als laatste staat deze super leuke tas op mijn lijst! Persoonlijk vind ik deze een beetje saai, maar het model is wel gigantisch leuk! (: Het liefste zou ik hem met (3 keer raden) aztec print willen, maar iets anders leuks is natuurlijk ook goed! (:

Hopelijk vonden jullie het leuk om dit soort dingen te lezen! En wat staat er op jullie wishlist?

xx Emma

1 opmerking:

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...