zondag 17 februari 2013

Blog ABC: De laatste blogs!

Hier is mijn aller laatste Blog ABC, ik vond het wel lang genoeg duren ;) En natuurlijk schrijf ik deze post weer veel te laat, oeps, maar hij is er! En hij staat bomvol leuke blogs die allemaal wel de moeite waard zijn om te kijken! (alle namen zijn klikbaar!)

Livanto Amore

Als eerst de blog van Tessa, ze plaatst vooral veel lifestyle. Het is een hele leuke blog met lekkere recepten, veel foto's en andere leuke dingen. Dit is een foto van de Oreo Brownies, ze zien er echt té lekker uit!



Life For Rent

Nog een lifestyle blog, met (alweer) o.a. veel lekkere recepten! :)



Isaleroi

Op deze blog is al een tijdje niets gepost ): maar je hebt genoeg posts terug te kijken als je deze blog nu gaat volgen! Bijvoorbeeld de post met een paar tips om 's ochtends uit je bed te komen.



With Love, Janne

Deze blog moet echt even in het zonnetje gezet worden. Want wat is dit een leuke blog! Met veel leuke brieven, maar ook andere posts is het echt een blog voor mij! Ik vind postcrossing echt SUPER leuk en het lijkt me ook heel gaaf om een keer te doen! En Janne reageert altijd op mijn posts en ik echt heel weinig op die van haar, sorry daarvoor!



Fashionity

De blog van Eva die over fashion en fotografie post. Persoonlijk vind ik dit een hele leuke foto (:



Hop Like A Fashion Bunny

Wéér een blog over het leven van een blogger, haha, maar dat zijn meestal wel de leukste blogs! Net zoals deze leuke blog, zeker even kijken!



I Like Fashion And More

De blog van Ella, die eindelijk weer kan bloggen nadat ze een paar maanden offline was!



Radiate Fashion

Een fashionblog die binnen 1 jaar meer dan 500 volgers heeft?! Dat moet iets goed zijn!



Rockslita

Deze blog mag je best als 'random' beschrijven, maar hij is wel leuk! (:



Dat waren ze dan, alle blogs van Blog ABC, hopelijk vonden jullie het leuk! Maar voortaan even niet meer over andere blogs schrijven, hoe leuk ik het ook vond. Nee voortaan ga ik aan mijn eigen blog bouwen. Met op nummer 1 van mijn blog to do list, de opmaak!

Liefs,
Emma

3 opmerkingen:

  1. Hahaa, daar ben je vanaf Emso:) Ik vond het een superleuk project, misschien iets te lang! Nu moet je wel meer over jezelf enzo gaan posten, dat is toch het leukst om te lezen, Ik kende de meeste blogs wel:)
    Xliefs,x Charlotteeeeeh

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief dat je een stukje over mij hebt geschreven! :) Ontzettend leuk! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...