maandag 16 juli 2012

Kaarten versieren

Hee hallo!

Ik heb echt een hele drukke vakantie tot nu toe en doe echt enorm veel dingen, 1 van de dingen die ik gedaan heb is kaarten maken! Ik zal jullie uitleggen hoe ik het gedaan heb (helaas zonder foto's).

De enveloppen
Je heb gewoon simpele enveloppen nodig die je kunt kopen bij de kantoorboekhandel en vast ook wel bij de HEMA. Ik heb uit een beetje gelig lijntjespapier 2 rechthoeken geknipt en die met lijm op de enveloppen geplakt daarna heb ik er washi tape (ik denk dat het washi tape is) over geplakt. Washi tape kun je dit jaar krijgen bij de HEMA (jeeeuj) en bij Bijenkorf/V&D etc.


De kaarten
Ik heb 3 kaarten gemaakt, maar ze zien er allemaal ongeveer hetzelfde uit. Je neemt een (oude) landkaart en knipt daar een stuk uit die je op de kaart legt. Probeer een beetje een leuk stukje met bijv. wat land en zee of een hele drukke stad. Smeer daarna de (witte) kaart (gewoon een wit stukje karton ook verkrijgbaar bij de kantoorboekhandel in een set met ongeveer 50 kaarten) in met lijm en leg de landkaart erop. Knip de randjes weg en je heb het begin van de kaart. Nu kun je hem versieren met bijv. washi tape, stempels, knipsels, plaatjes en dat soort dingen. Succes!


De kaarten waren voor m'n beide opa's en oma's en een vriendin.

Heel veel succes met het maken van de kaarten! Als jullie het gaan doen, maak er dan een post over post de link in een reactie!

x Emma

Ohjaa, zouden jullie misschien op mijn poll -rechtsboven aan de zijkant- willen stemmen? Dankjullie!!

Alle foto's zijn wederom gemaakt met mijn ipod ):

6 opmerkingen:

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...