woensdag 23 mei 2012

Lekker in zonnetje met Ben & Jerry!

Hallo lieve iedereen,

Ik zit nu op school bij opvang want Latijn valt uit. Naast me zit Danique van Made By Uself ook aan haar blog te werken. het is echt super lekker weer, ik zit in een spijkerbroek (I know, I know, waarom??) en een t-shirt.

Gister bij hockey kwam er opeens een Ben & Jerry wagen onze club op rijden en ze deelden gratis ben & Jerry uit (: Echt superrr lekker (: Ook ben ik met 3 vriendinnen op de foto gegaan en komen we straks op facebook daarmee!

Ben & jerry’s bij jou op visite!
De bus waarmee ze kwamen
Bron

Ben & Jerry doet een actie en als je je bedrijf op facebook op had gegeven zouden ze misschien langs komen met gratis ijs. Een aantal bedrijven bij mijn hockleyclub in de buurt hadden zich opgegeven en toen kwam de bus langs daar. Toen ze terug gingen kwamen ze een paar kinderen van mijn club tegen die vroegen om ijs. Ze hadden nog veel over dus gaven ze dat, daarna kwamen ze langs onze club, of zijn ze daar heen gegaan en hebben wij ook ijs gekregen (:

Binnekort komt de foto hopelijk op facebook, dan laat ik hem natuurlijk zien!

Geniet nog even van het lekkere weer!

x Emma

En jongens meisjes vergeet niet om je blog op te geven voor mijn blog ABC!! Ik heb al best veel blogs en het wordt echt super leuk!

1 opmerking:

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...