vrijdag 26 april 2013

Trier en schoolhockey

Ja jongens, ik heb mijn laptop weer gepakt, en terwijl de foto's van Trier aan het laden zijn en ik over een paar minuten weer weg moet, tik ik dit toch even.

Wat een lange tijd heb ik jullie niet gezien/gesproken/geschreven alles. Mijn blog was gewoon meer dan een maand dood. Helemaal dood! Oh, wat erg! Nu heb ik vakantie en ga ik het bloggen weer oppakken (ja, pff, dat zeggen ze allemaal!). Oké oké, PROBEREN op te pakken dan ;)

Een maand niet online geweest betekend niet dat ik stil gezeten heb! Nee, ik heb HEEL VEEL gedaan! Té veel als je het mij vraagt, maar wel leuk!

Stage
Als eerst loop ik stage bij het Gooische Theaterhuis (klik) en hele leuke theaterschool waar ik ook les heb gehad. Ik help bij voorstellingen, lessen en op kantoor. Echt super gaaf!

Schoolhockey
Jaja, ook dit jaar deed ik weer mee met schoolhockey, en we hebben gewonnen! 7 juni staan we in Amsterdam, klaar om tegen scholen uit de rest van Nederland te hockeyen. Super leuk natuurlijk en ik heb er echt enorm veel zin in! Wel grappig, want een regio wordt door 4 teams vertegenwoordigt in Amsterdam (jongens en meisjes boven- en onderbouw) en onze regio wordt vertegenwoordigt door 4 teams van mijn school, yeaah.


Werkweek Trier en Keulen
We keken er al het hele jaar naar uit, en afgelopen maandag was het dan echt zo ver, 3 gymnasium ging naar Trier! Na een 6 uur lange busreis waren we eindelijk daar en ging we gelijk en aantal dingen bezoeken. 's Avonds na het eten hadden we 3 kwartier vrije tijd en lopend door Trier met een ijsje in ons hand kregen we toch echt wel het vakantiegevoel.

Amfi-theater Trier Trier was écht, écht, écht helemaal te gek! De tweede dag hebben we enorm veel gedaan, waaronder Porta Nigra bezoeken, wat een geweldig gebouw! Zeker de moeite waard. 's Avonds moesten we Duitse interviews houden met mensen op straat. Van dat soort opdrachten hou ik echt. Je moest mensen ook een enquête in laten vullen waaruit bleek dat de Duitsers Nederland niet echt goed kennen. Zo dachten 3 van de 8 mensen dat we 40 miljoen inwoners hadden en dachten ze (bij een meerkeuzevraag) dat Mark van Bommel de minister-president was, aaiii.

Porta Nigra, héél mooi!

De Dom

 

Keulen - dag 3
De derde dag hebben we Keulen bezocht en daar getekend in de Dom en naar een museum geweest. En daarna weer terug naar huis ):

Deze tekening heeft een vriendin gemaakt van mij, hij is echt zó niet normaal mooi, holishitt!

I know, alweer veel te veel foto's en te weinig tekst. Maar ik hou zó van foto's! ;)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...