maandag 28 januari 2013

Sterren Dansen op het IJs

En toen kreeg je een mailtje omdat je al naar Sterren Springen geweest was, ook (gratis) naar Sterren Dansen op het IJs wilde. Uhmm, ja hoor?!Zaterdag 5 januari stonden bij dus voor de studiodeuren in Hilversum. Ik was samen met mijn zusje, een vriendin en een vriendin van haar.

De kuren waren wel heel mooi, alleen ik zie nu dat de foto's NIET op chronologische volgorde staan.Gerard en Tess waren weer de presentatoren.


Jeweetwel, die gladjakkes uit GTST, brrr. Niet alle foto's zijn even mooi en scherp. Maar dat komt natuurlijk omdat ze aan het schaatsen waren. (gôh) Herken je hem? Paul Turner?De show duurde wel erg lang en in de reclamepauzes moest je een 'feestje' bouwen, maar daar hadden we niet zo veel zin in. We waren moe en waren er een beetje klaar mee. Bij Sterren Springen mocht je tenminste rustig blijven zitten ;)De uitslag werd bijna bekend gemaakt (dus moeilijke gezichten).


De schaatsers van Holiday on Ice lieten ook wat zien terwijl we op de uitslag wachtten. WOW, wat zijn zij goed zeg! Pfff.En daar is die dan, de uitslag!

Ik heb eerlijk gezegd echt een hekel aan dit soort shows, maar om er bij te zijn is toch speciaal. Alleen vond ik Sterren Springen leuker, maar dat kwam omdat dit veel te lang duurde en we in de pauze moesten dansen enzo, jammer.

Hopelijk vinden jullie dit soort fotoverslagen leuk. Ik moet alleen nog een betere manier vinden om ze te presenteren.

1 opmerking:

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...