dinsdag 1 januari 2013

Alles is Familie

Het is eindelijk 2013 en dit de aller eerste post van het nieuwe jaar! Ik begin met de film Alles is Familie, want dat was toch wel een van de beste films die ik in 2012 gezien heb, en als je het artikel gelezen hebt weet je misschien ook waarom ;) nee grapje, hij was gewoon erg goed!

Gelijk toen we vakantie hadden ben ik samen met een vriendin naar Alles is Familie geweest, dat is een tijdje geleden, maar de film blijft maar door mijn hoofd spoken. Het is een prachtfilm, werkelijk, als je er nog niet geweest bent raad ik het je echt aan om gewoon gezellig een avondje naar de film te gaan met een vriendin.

Met natuurlijk de geweldig mooie Carice van Houten die echt onwijs goed kan acteren beloofde het al een top film te worden maar als ze ook nog eens een hele knappe tegenspeler heeft (Benja Bruijning) is de cast sowieso al helemaal goed (;
Het verhaal is best voorspelbaar maar toch erg leuk uitgevoerd want anders had ik er nooit een post aan gewijd. Ik weet ook niet waarom ik er zo razend enthousiast over ben. Hij hoort zeker wel bij het rijtje van Nederlands beste films, maar waarom hij nou door mijn hoofd blijft spoken? Geen idee... Maar zeker nu dat ik het liedje Oceaan van Racoon in mijn afspeellijst in Spotify heb gezet krijg ik de film niet uit mijn hoofd, hahaa.

Maar de film is zeker de moeite waard, hou je niet zo van die Nederlandse voorspelbare verhalen, ga dan voor de acteurs naar de bioscoop ;)

2 opmerkingen:

  1. Die film wil ik ook echt zien, als Carice van Houten erin zit is ie sowieso goed denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil hem nog een keer zien! Gelukkig nieuwjaar :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...