zondag 16 september 2012

Update

Hee lieve iedereen,

Vandaag is er weer een Blog ABC online gekomen en gelijk 2 reactie's daarop, wauw! Super bedankt! Zoals je misschien ziet is mijn tekst uitgelijnd naar de linker kant en ik denk dat er binnenkort nog meer kleine veranderingetjes komen. Terwijl ik dit typ bedenk ik me hoe leuk ik bloggen eigenlijk vind. Ook al post ik de laatste tijd erg weinig... Dat komt puur omdat ik echt geen inspiratie meer heb, ik weet het gewoon even niet meer. Verder moet ik ook nog steeds mijn foto's uit Parijs laten zien, maar die staan nog steeds niet op mijn laptop, sorry. Het komt wel een keertje, jullie zullen ze zien!

Cafe au lait

Verder heb ik morgen mijn tweede zangles, jajaja, eindelijk zit ik op zangles (: ik wilde echt al heel lang leren zingen. Ik zing namelijk súper vals, en ja ik weet dat je door zangles en niet heel veel mooier gaat zingen, maar je leert het wel. Met je ademhaling enzo. En dat wilde ik graag (:

Vrijdag heb ik de auditie's voor de Grote Avond, vorig jaar heb ik al mee gedaan in de Grote Avond, maar dan in het orkest. >> Klik hier <<, dit jaar mag ik eindelijk auditie doen voor op het toneel, aaah.

Nu zit ik al weer even een tijdje te typen en vergeet de tijd, typisch, ik moet echt weg want om 3 uur moet ik bij een vriendin zijn. Na, jullie weten dat ik gewoon nog leef en zin heb om te bloggen!

Hebben jullie leuke ideeën voor mijn blog? Zet ze in de reactie of stuur ene mailtje naar liveitlikethis@hotmail.com . Alles mag! Ideeën voor de opmaak/posts/etc. alvast bedankt!

1 opmerking:

  1. aah leuk zangles! veel plezier vanmiddag. misschien nieuwe kleuren op je blog? andere stijl. xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...