zaterdag 16 juni 2012

Films I want to see

Lieve iedereen,

Het is bijna vakantie (nouja, bijna.. nog 3 weken) en ik ben van plan enorm veel films en boeken te kijken/lezen in de vakantie! Over de boeken die ik wil lezen zal ik ook nog wat schrijven, maar vandaag laat ik jullie een paar films zien die ik wil zien.

The Vow

Een nieuwe film over een getrouwd stel wat een auto-ongeluk krijgt. Paige (de vrouw, gespeeld door Rachel Mc Adams) raakt haar geheugen kwijt en weet niet meer dat ze getrouwd is met Leo (Channing Tatum). Samen gaan ze weer opzoek naar de liefde.


Het is echt een film met een standaard verhaal waar je niet bij hoeft te na te denken. Perfect voor in de vakantie!

The Lucky One

Een Amerikaanse soldaat (Zac Efron) keert terug uit Irak en zegt dat hij zijn leven te danken heeft aan de foto van een onbekende vrouw (Taylor Schilling). Hij gaat naar haar opzoek.


Weer zo'n film waar je niet bij na hoeft te denken, hahaha, normaal hou ik daar echt niet van, maar deze zomer dus wel ;)

New Year's Eve

Een film over oud en nieuw op Times Square.


Beetje laat ;) alweer 'zo'n' film.

Verder wil ik nog erg veel films zien, en wordt de post een beetje lang als ik over allemaal een beschrijving plaats dus hier mijn lijstje + trailer.

What to expect when you're expecting


Leap Year


Crazy Stupid Love


Van de laatste 4 had ik de trailers zelf nog nooit gezien (en ik moet toegeven dat ik de laatste 3 nog steeds niet gezien heb) maar door goede verhalen wil ik ze toch wel erg graag zien. Haha,

Weten jullie trouwens een goede site waar je films kunt kijken met Nederlandse ondertiteling? Of waar je films kan downloaden (zonder virussen/spam/etc.) en het liefst met ondertiteling, en hoe dat moet..

Dankjullie!

x Emma

3 opmerkingen:

  1. The Vow, New Year's eve en crazy stupid love zijn super leuk!!! die andere wil ik ook zoooo graag zien! haha. Ik heb ook geen idee ik ben ook opzoek naar zo'n site! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. The lucky one is mooi! THE vow trouwens ook :) en, crazy stupid love en what to expect staan ook op mijn favorieten lijstje! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. The Vow heb ik laatst in de bios gezien. Echt zo'n heerlijke zwijmel/drama film!

    BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...