donderdag 16 mei 2013

Friesland, Limburg, overal!

Lieve iedereen,

Afgelopen weekend ben ik samen met de familie van Charlotte en nog 2 andere vriendinnen Friesland gegaan. Lot heeft daar een huisje aan het water en ze hadden voor 2 dagen een zeilboot gehuurd. We hebben erg veel gekletst, gelachen, gekaart, gevoetbald, gezeild, gevaren enzo ;) Het was echt een top weekend en ik heb echt enorm veel van die 4 dagen genoten! (:

Emma - Cassandra - Noor - Charlotte

En alsof het nog niet genoeg is ga ik morgen gewoon wéér weg, dit keer met een andere vriendin naar Limburg. We gaan zonder ouders, dus dat is op zich ook wel leuk ;) Hopelijk is het lekker weer en gaat het niet zo hard regenen als er voorspelt is...

Verder had ik nog 2 vragen voor jullie; 1. Welke muziek luisteren jullie en raden jullie echt aan? 2. Weet iemand nog leuke films?

Weer een korte update dit, ik blog niet meer zo heel veel en ga ook niet beloven het nu weer op te pakken, want als ik dat niet doe, lieg ik... Maar hopelijk vinden jullie het wel leuk om te lezen! Volgende keer wel een uitgebreidere post (dat beloof ik dan weer wel ;) )

x Emma

2 opmerkingen:

 1. hallo, heeft annemieke nog haar blog 'oh my owl'? Ik kan er niet op gaan :( is het veranderd ofzo?

  leuke blog heb je trouwens xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog!
  Ik heb je gevolgd, zou je mijn blog ook willen volgen?
  beautyenzo-hm.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel voor je reactie ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...